Mbappe, die het nummer 7 Paris Saint-Germain Shirt met Naam draagt, heeft met zijn zevenjarige voetbalcarrière een glorieus hoofdstuk voor PSG geschreven. In deze zeven jaar won Mbappé zes Franse Ligue 1-titels, vier Franse bekertitels, drie Franse Supercup-titels en twee Franse League Cup-titels voor PSG. Hij toonde een ongeëvenaarde snelheid en vaardigheden op het veld, en elke aanval was spannend. Het nummer 7-trui is al lang een symbool geworden in de harten van PSG-fans, en elk doelpunt en elke assist staat in het geheugen van de fans gegrift.

Nu neemt Mbappe officieel afscheid van PSG en sluit hij zich officieel aan bij La Liga-gigant Real Madrid, in de felbegeerde witte Real Madrid Shirt met Naam. Dit is niet alleen de ondertekening van een contract, maar ook de verwezenlijking van Mbappé's kinderdroom. Als kind droomde hij ervan om in het Bernabeu-stadion te rennen en voor Real Madrid te spelen. Nu is deze droom eindelijk uitgekomen. Zijn toetreding voegt niet alleen een aanvaller van wereldklasse toe aan Real Madrid, maar injecteert ook nieuwe vitaliteit en hoop in het Galaxy Battleship. In het getalenteerde Real Madrid zal Mbappe zij aan zij vechten met Bellingham, Vinicius, Rodrigo en andere jonge en uitmuntende spelers. Deze jonge getalenteerde spelers stormen vooruit om te vechten voor elk doelpunt en elke overwinning voor het team. Tegelijkertijd zitten er ervaren veteranen als Modric, Nacho en Carvajal in het team om de stabiliteit en tactische uitvoering van het team te waarborgen. Een dergelijke configuratie doet mensen ongetwijfeld uitkijken naar de toekomst van Real Madrid.

Fans kijken uit naar het ‘Galactic Battleship’ met Mbappé om onoverwinnelijker te zijn op de slagvelden van La Liga en de Champions League. Of het nu in de nationale competitie of in de Europese arena is, de toetreding van Mbappé zal de concurrentiekracht van Real Madrid vergroten. Van het nummer 7-shirt van PSG tot het witte shirt van Real Madrid: Mbappé's voetbalreis is vol passie en dromen. Zijn transfer is niet alleen een belangrijk keerpunt in zijn carrière, maar ook een mooi moment waarop zijn droom werkelijkheid wordt.