In de pre-season wedstrijden verloor de Premier League kampioen Manchester City de ene na de andere. De eerste wedstrijd was tegen de Schotse Premier League kampioen Celtic. De tweede wedstrijd was tegen de Serie A koploper AC Milan opnieuw. In de derde wedstrijd tegen de La Liga gigant Barcelona, ​​​​verloren ze uiteindelijk opnieuw van het Red and Blue Army in de penalty shootout. Dit blauwe Goedkope Voetbaltenues ziet er saai uit op de Manchester City spelers.

Falen is iets dat elke speler en coach niet wil zien. Hoewel Manchester City het Premier League kampioenschap won vorig seizoen en zijn eigen vier opeenvolgende Premier League titels inluidde. Maar in het voetbal is de overwinning altijd voor de sterkste. De pre-season tour is een goed moment voor elk team om nieuwe tactieken te laten zien en een goede kans voor elk team om nieuwe spelers in te brengen. Na drie opeenvolgende nederlagen in de pre-season, versloeg Manchester City uiteindelijk de Blues Chelsea met 4-2 in de laatste pre-season tour. Gekleed in een Manchester City Tenue Kind Kopen, toonde Haaland opnieuw zijn uitstekende vaardigheden met een uitstekende hattrick. Deze doelpuntende demon uit Noorwegen liet de fans opnieuw zijn unieke stijl zien.

Na de storm zal er altijd een regenboog zijn. Manchester City sloot de pre-season reis af met een uitstekend record van een 4-2 overwinning op Chelsea. Deze vier wedstrijden lieten Manchester City fel concurreren met spelers uit verschillende competities, met zowel mislukkingen als successen. Voor Manchester City-spelers is het druk en motivatie. Ze hebben hun eigen tekortkomingen en hun eigen sterke punten gezien. Ik kijk ernaar uit om druk om te zetten in motivatie in het nieuwe seizoen van de Premier League en de Champions League, en nogmaals het grote wonder van de Blue Moon Army te laten zien.