Sinds de Franse superster Mbappe bij Real Madrid kwam, heeft deze Fransman met het nummer 9 Real Madrid Shirt met Naam de aandacht van fans getrokken. Mbappe heeft zijn eigen kracht diepgaand uitgebeeld. Hoe beroemder hij is, hoe meer aandacht hij zal krijgen. Vooral na zijn komst naar de La Liga-gigant Real Madrid, heeft elke beweging van de Franse speler de aandacht van fans getrokken.

De kracht en vaardigheden van Mbappe zijn voor iedereen duidelijk. Toen hij bij Real Madrid kwam, was dit witte nummer 9-Voetbalshirts met Naam het heilige shirt in de harten van Real Madrid-fans. Fans kijken uit naar Mbappe's eerste wedstrijd in Real Madrid, kijken uit naar zijn eerste doelpunt en eerste kampioenschap. En dit alles zal plaatsvinden op het laatste slagveld van de UEFA Super Cup 2024-25. In de finale van de UEFA Super Cup zal de laatste Champions League-kampioen Real Madrid het opnemen tegen de laatste Europa League-kampioen Atalanta. Hoewel Atalanta in de eerste helft het momentum en de kunde van de Europa League-kampioen liet zien, wisten de fans in de tweede helft hoe sterk en waardevol deze nieuwe generatie witte "Galactico Battleship" is. Met Vinicius die Valverde hielp om de impasse te doorbreken, hielp Bellingham Mbappe om de bal in het doel te duwen. Real Madrid won het eerste kampioenschap voor het nieuwe seizoen met een 2-0 record.

Mbappe droeg het nummer 9 Real Madrid-shirt en scoorde niet alleen zijn eerste doelpunt in zijn Real Madrid-carrière in zijn eerste wedstrijd na zijn komst naar Real Madrid, maar won ook zijn eerste Europese Super Cup-kampioenschap in Real Madrid. In de komende vijf jaar of zelfs langer zal dit Franse voetbalgenie meer kampioenschappen voor zichzelf en Real Madrid creëren, samen met veel uitstekende Real Madrid-spelers.