La Liga-gigant Real Madrid, een team dat tijdens de wedstrijden van vorig seizoen veelvuldig met blessures te maken kreeg, weerstond nog steeds de druk en won vorig seizoen uiteindelijk de Champions League. Dit alles is te danken aan de planning van coach Ancelotti en de stilzwijgende medewerking van de spelers. Pas toen vloog dit witte Real Madrid Shirt met Naam voor de 15e keer trots in de glorie van de Champions League.

Op het slagveld van de Europa League-finale van vorig seizoen brak een koploper uit de Serie A door het beleg. Hij is Atalanta. Onder begeleiding van Atalanta-coach Gasperini versloegen de spelers die Atalanta Tenue Kind Kopen droegen Marseille met 3-0 en Liverpool met 3-0. Na vele gevechten versloeg Atalanta vorig seizoen het donkere paard Leverkusen uit de Bundesliga uiteindelijk opnieuw met 3-0 in de finale, waarmee hij voor het eerst in de teamgeschiedenis het Europa League-kampioenschap won. Dit is tevens het eerste Europese kampioenschap in de geschiedenis van Atalanta. Voor Atalanta is het ongetwijfeld een grote eer.

Over twee dagen begint de UEFA Super Cup. De UEFA Super Cup is een onderlinge confrontatie tussen de kampioenen van de Champions League en de Europa League. Eén team is Real Madrid, een Spaanse gigant die vijf keer de UEFA Super Cup heeft gewonnen. Het andere team is Atalanta, een Italiaans topteam dat voor het eerst meedoet aan de UEFA Super Cup. Het hangt af van de situatie. Real Madrid, met zijn vele sterren, heeft mogelijk de overhand in het spel. Maar de charme van een voetbalwedstrijd is dat de uitslag tot het laatste moment onbekend is. Fans kijken uit naar de onderlinge confrontatie tussen de Spaanse giganten en de beste Italiaanse teams in de UEFA Super Cup.